Voorbeeldteksten social media


Maakt u al een punt van seksueel grensoverschrijdend gedrag? En wilt u andere organisaties oproepen dit ook te doen? Verspreid de campagne dan online. Op deze pagina staan voorbeeldteksten die u kunt plaatsen op uw eigen Twitter- of Facebookpagina.

De Twitterberichten kunt u direct posten door te klikken op de knop 'Tweeten' onder het betreffende bericht. U kunt het bericht nog aanpassen voor het geplaatst wordt.
De Facebookberichten maakt u door de tekst en de bijbehorende afbeelding hieronder te kopiëren. Deze plakt u vervolgens in een nieuw bericht op uw eigen Facebookpagina.


Berichten voor Twitter


tweet-kick-off

tweet-kick-off


tweet-kick-off

tweet-kick-off


tweet-kick-off

tweet-kick-off


tweet-kick-off

tweet-kick-offBerichten voor FacebookMaak een punt

Zorg dat minderjarigen en mensen met een verstandelijke beperking veilig kunnen spelen en sporten. Volg als bestuur de 4 actiepunten op en maak een punt van seksueel grensoverschrijdend gedrag.
campagnebeeld-facebook


VOG-estafette in volle gang

De VOG-estafette is in volle gang. Benieuwd waar onze bal is en hoe ons team het doet? Op @maakereenpuntvan kun je de estafette volgen en ons team aanmoedigen.
campagnebeeld-facebookVeilig sporten en spelen

Veilig sporten en spelen voor minderjarigen en mensen met een verstandelijke beperking. Maak er een punt van. Kijk op www.maakereenpuntvan.nl en ga direct aan de slag.
campagnebeeld-facebook


Helpt u mee?

Wij pakken #seksueelgrensoverschrijdend gedrag al aan. Helpt u mee? Kijk dan voor meer informatie op www.maakereenpuntvan.nl en deel dit bericht.
campagnebeeld-facebookVeilig sporten

Bij ons kunnen mensen met een verstandelijke beperking veilig sporten. We maken een punt van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Kijk voor meer informatie op www.maakereenpuntvan.nl.
campagnebeeld-facebook

VOG-estafette

Wij doen mee aan de VOG-estafette en maken zo een punt van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Volg ons team en het verloop van de estafette op facebook.com/maakereenpuntvan.


Like, share en help

Wij maken een punt van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Help je mee de campagne verspreiden? Volg twitter.com/maakernpuntvan en facebook.com/maakereenpuntvan, like, share en help!